Misschien zijn jullie benieuwd naar het gezicht achter de creatieve handen en unieke kapselcreaties.
Daarom maak ik even tijd voor een korte voorstelling van mezelf.
Ik ben Steffie en ik hou van gezelligheid en warmte (maar ook niet te warm... hittegolven en zo.. liever niet -hihi-).

Mijn ervaring:
Sinds 2017 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige met nadien 4 jaar ervaring in de thuisverpleging en intussen werkzaam in De Lovie als opvoedster.
Want ja, ik knuffel nogal graag & schenk de mensen graag liefde en warmte.
Altijd leuk als je diezelfde liefde dubbel en dik terugkrijgt. Zoiets is dagelijkse kost als je samenwerkt met mensen met een beperking - DANKBAAR voor dat!

Mijn leven:
Sinds kerstavond 2021 ben ik wonend te Bikschote samen met Elie in onze nieuwbouw vol herinneringen. Dit grotendeels dankzij de mensen die ons hebben bijgestaan tijdens dit hele bouwproject.
Boeken of tijdschriften lezen, knutselen, ochtendgezang van de vogels, yoga, meditatieoefeningen & liedjes beluisteren van Bart Peeters. Je weet wel, die man met tonnen energie waarbij leeftijd maar bijzaak is?, wel hij kan mijn energievat doen overlopen met positiviteit.
Zelf ben ik nogal een nieuwsgierig 'dier', meerbepaald een 'zonnestraalgele zorgzame spitssnuitdolfijn'. Deze totemnaam kreeg ik tijdens mijn leiding in de AKABE. Ik ben vooral benieuwd naar de betekenissen van het leven. Vooral de astrologie en de volle maan wekken mijn interesse.
Een bijnaam heb ik niet echt, maar 'zoetemoendje' zou zeker niet misstaan.

Al probeer ik ook hier te streven naar een balans tussen gezonde dessertkeuzes en laat ik mijn zintuigen graag prikkelen door de levenswijze van Pure Pascale (Naessens).

Ontbijt is mijn favoriete gerecht van de dag, in het bijzonder heb ik een grote liefde voor het 'gaan ontbijten' met als favoriet plekje Odelie in Marke.

En tenslotte:

Ik ben heel graag thuis, maar echt heel graag, een echte huismus zoals ze zeggen.
Vandaar misschien de liefde om aan 'huis' te komen met mijn kapsels.