Voel je vrij om een leuke boodschap achter te laten. 

Laat het even 'sfeervol' zijn zoals de foto hierboven.

 

Met veel liefs 

Reactie plaatsen

Reacties

Naomi besuoye
6 maanden geleden

Hallo
Ik trouw op 11 mei 2024 en zoek nog iemand voor mijn haar te doen ( opsteken)
Ik woon wel in Roesbrugge en weet niet of je zover komt?
Mvg naomi Bequoye

Justine Catteeuw
een jaar geleden

Ik volgende even geleden de workshop ‘kleur’ bij jou. Super fijne ervaring. Sindsdien kies ik veel doordachter mijn outfits uit. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en maak ook meer gebruik van slimme accessoires die niet enkel de outfit maar nu ook mezelf doen stralen. Het was een gezellige en unieke ervaring met een heel persoonlijke aanpak. Bedankt om me hierin op weg te helpen!

Stefanie
2 jaar geleden

Lieve Steffie🌺🌸

Wauw wauw wauw wat ben ik ongelooflijk trots op jou!! Het is zo mooi om elke keer jou opsteekkapsels te zien passeren op je pagina. Telkens doe jij elke dame/meisje stralen! Je geeft hen advies voor het best passend opsteekkapsel bij hun gezicht. Er zit magie in jou handjes!! 🌟 Wat een topwerk!! Wat een topmadammeke gij!!
Je doet het gewoon fantastisch!!

Lore Merveillie
2 jaar geleden

Amai Steffie!
Zo mooi werk! Ik zag het nu via instagram passeren! Ik kom zeker eens af!👌🤩

Jana Decrock
2 jaar geleden

Lieve Steffie

War heb jij mij fantastisch en mooi doen voelen bij het opsteken van mijn haar !! Je wist perfect wat ik wou en wat bij mij zou passen! Je liet me stralen en gaf mij een zalig gevoel! Van het begin tot het eind is het een prachtige belevenis! Met als kers op de taart prachtige foto’s die ons nog steeds doen opfleuren !!

Met heel veel plezier geef ik je mijn haren om er opnieuw een pracht exemplaar van te maken! Een kunstwerk waar je zelf trots op kunt zijn! Want het zijn telkens kunstwerken die je de mensen geeft en hen doet stralen! Net zoals onze zonnestraal gele zorgzame spitsnuitdolfijn!

Blijf doen wat je doet want je doet da verdomme goed !!

Veeel liefs

Lotte Van Moerkerke
2 jaar geleden

Steffietje,
Wat een topvrouw ben jij toch! Zo leuk en mooi om je bezig te kunnen zien met je passie!
Deze vakantie mocht ik mijn haren eens verwennen met jouw fantastische creatieve handen. Ik stapte hierbij even uit mijn comfortzone en gaf je een carte blanche, maar was uiteindelijk zo content met het eindresultaat! Zoveel leuke babbels ook tussendoor en een warm, huiselijk gevoel.
Wat verlang ik om ditzelfde gevoel nog eens te hebben!
Je doet het fantastisch! 🤍

Emily
2 jaar geleden

Deze winactie is op mijn lijf geschreven.
Ik hecht veel waarde aan mooie foto's.
Deze zijn een leuke herinnering voor de rest van je leven en het moment van de fotoshoot zelf is altijd een beetje qualitytime.

Ook ga ik zeker 2x per maand naar de kapper voor een brushing.
Ik voel me zo goed als mijn haar gedaan is.
Who needs a therapist when you have a hairdresser?

Babette Kesteloot
2 jaar geleden

Leuke actie om even jezelf en iemand in de watten te leggen en dit gewoon zomaar omdat het kan. In mijn drukke leven is het soms moeilijk om tijd aan mezelf te besteden en als ik dan zie hoe jij mensen doet stralen, heb ik ook wel zin om daarvan deel uit te maken :-)!
Groetjes
Babette

Steffi Malfait
2 jaar geleden

Dag naamgenoot,

Ik zag al eens je creatie op een vrijgezellen en vond dat super mooi. Ook hoe rustig en ontspannen jij het hebt aangepakt! De mooie foto´s die je nadien hebt genomen van de meisjesgroep zijn super mooie herinneringen!

Groetjes,
Steffi

Justine
2 jaar geleden

Steffie, zusje, ik ben heel trots op je!
Het is altijd al een passie geweest van jou om bezig te zijn met de haren. Ik ben blij voor jou dat je deze stap hebt gezet want je bent enorm creatief. Je bent goed bezig en weet, ik zal je altijd blijven steunen in alles wat je doet! ♥️